uutiskirje 03

Turvallista matkaa

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää.
Tien päällä on ajoneuvon oltava kunnossa. Ammattiliikenteessä on paljon lakisääteisiä määräyksiä ja se on hyvä niin.

Tauot ovat aina iso teema, rikkomuksesta seuraa poikkeuksetta päiväsakkoja. Ajoajat autoista tallentuvat nykyään etänä yrityksen tietokoneelle. Piirturi ”kiekot” ovat siirtyneet historiaan ja autoja voi seurata tien päällä reaaliajassa. Näin yritys sekä kuljettaja ovat aina yhteydessä toisiinsa.

Huolto ja katsastus

Ammattitaitoiset kuskimme huolehtivat niin kalustostaan kuin lastatun rahdin/materiaalien turvallisesta ja lakisääteisestä kuljetuksesta. Kalusto meillä tarkistetaan säännöllisesti ja huolletaan omassa verstaassamme.

Erikoiskuljetuksille reitin suunnittelua hoitavat ajo-järjestelijät Kosken toimistosta käsin. Huomioitavaa riittää, alkaen teiden leveydestä siltojen kantavuudesta aina katuvalojen korkeuteen.

Erikoiskuljetuksille, ylipitkille tai leveille kuljetuksille haetaan aina luvat etukäteen Ely keskukselta. Sieltä tulevat myös määräykset tarvitaanko esim. poliisia ohjaamaan liikennettä. Myös kuljetuksien kellonaikoja on lakisääteisesti rajoitettu, jotta kuljetukset eivät vaikuttaisi liikaa normaaliin katuliikenteeseen. Lisää asiasta kiinnostuneille löytyy: https://www.ely-keskus.fi/erikoiskuljetukset

Kalustomme on moderni ja monipuolinen, lisähankintoja teemme aina asiakkaidemme tarpeita silmällä pitäen. Tammikuussa 2021 meille tuli uusi 4 akselinen lavetti Faymoville Mega Max. Parhailla talvikeleillä päästiin -30 asteen pakkasesta huolimatta saman tien ajoon. Lavetille voidaan lastata 52 tonnia, erityisluvalla jopa 67 tonnia. Lavetti on myös tavallista matalampi, se mahdollistaa korkeidenkin kuormien turvallisempaa kuljettamista.

Faymonvillen henkilökunnasta Marc pyysi meiltä tarinaa ensimmäisistä kilometreistä. Kertomus julkaistiin Famoyvillen sivuilla:
https://www.faymonville.com/kunden/tieflader-touren-bei-dauerfrost-in-finnland/
tässä yrityksen video lavetista:
https://www.youtube.com/watch?v=MtaGdvpT5hg

Uutisia toimistolta:
Toni Laaksonen on nimetty Kosken Autokeskuksen Logistiikkapäälliköksi. Koulutukseltaan Toni on logistiikka insinööri, hän on ollut Kosken Autokeskuksen palveluksessa jo 10 vuotta.

Toni vastaa kuljetusmyynnistä ja hinnoittelusta. Ajojärjestely ja sen kokonaisvaltainen kontrollointi on tietenkin osana päivittäistä toimintaa. Myös yhteydenpito alihankkijoihimme sekä yhteistyökumppaneihimme kuuluvat työnkuvaan. Toimistolla Toni on tiimin tukena päivittäisissä toiminnoissa ja koordinoi operatiivista toimintaa.

Koko Kosken Autokeskuksen tiimi toivottaa Tonille menestystä uudessa tehtävässä.

Jaa tämä julkaisu:

Facebook
LinkedIn
Sähköposti

Viimeisimmät uutiset

Luotettavaa kuljetuspalvelua

Kuljetusten luotettavuus on yksi kuljetusyrityksen kriittisistä menestystekijöistä. Se ei synny itsestään, vaan edellyttää oikeisiin asioihin keskittymistä ja määrätietoista toimintaa. Olemme

Lue lisää »

Komeasti kevättä kohti

Välillä pilkistää jo aurinkokin, vaikkei risukasassa ollakaan, vaan Koskella. Toimiston lisäksi meillä on Kosken terminaalissa varastointi tilaa halleissa sekä iso

Lue lisää »

Turvallista matkaa

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tien päällä on ajoneuvon oltava kunnossa. Ammattiliikenteessä on paljon lakisääteisiä määräyksiä ja se on hyvä niin.

Lue lisää »

Pihasta pihaan

se on hyvä motto, mutta vaatii toki pelisilmää löytää se oikea reitti. Sen pitää olla hyvä asiakkaalle ja yritykselle. Huomioon

Lue lisää »