OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Historian havinaa ja uusia tuulia

Kilometrejä Kosken autokeskukselle on kertynyt jo vuodesta 1985. Alkuaikoina kuljetimme massatavaraa teollisuudelle ja maataloudelle.
1990 luvulla aloimme erikoistua konekuljetuksiin ja koneisiin.

Nyt vuonna 2021 olemme Suomen suurimpia konekuljetuksia hoitavia yrityksiä. Kuljetusten koot vaihtelevat kappaletavarasta täysiin konekuormiin tai useiden kuormien projekteihin. Olemme liikenteessä koko Suomen alueella sekä Euroopassa. Meillä ammattitaito riittää myös erikoiskuljetuksiin ja isoihinkin projekteihin. Toimipisteessämme, Kosken kunnassa Varsinais-Suomessa sijaitsevat toimistomme sekä terminaali, täältä käsin hommaa pyöritetään.

Tavoitteemme on olla hyvän ja nopean palvelun talo,josta asiakkaamme saavat joustavasti kaiken kuljetukseensa saman katon alta. Näin yritystä ja sen tavoitetta kuvailee TJ :mme Matti.

Kalustossa löytyy valinnanvaraa, ajossa meillä on n. 50 ajoneuvoa ja ammattitaitoisilla kuskeillamme on homma hallussa.
Työllistämme 50 henkilöä sekä n.20 yrittäjää toimii alihankkijanamme
Vuoden 2021 tavoitteiksemme olemme asettaneet palvelujen optimoinnin, kansainvälisen liikenteen kehittämisen ja henkilökuntamme hyvinvoinnin viemisen uudelle tasolle. Hehän ovat talomme voimavara.

Toimistomme Leena jää eläkkeelle!
Me haluamme kiittää Leenaa hänen työpanoksestaan ja toivotamme hänelle upeita ja tapahtumarikkaita eläkepäiviä. Leena kertoili minulle vähän siitä, miten hän Kosken autokeskukselle päätyi ja mitä ajatuksia eläkkeelle jääminen herättää:

Leena kertoo olevansa kotoisin Salosta, hän teki pitkän 16 vuoden uran Nokian Salon toimipisteessä. Nokian lopetettua toimintansa Salossa, hän teki töitä mm. koulusihteerinä Kaarinassa ja kouluttautui lisää taloushallinnossa.

Viisi ja puoli vuotta sitten hän sai ystävältään vihjeen Kosken autokeskuksella olevasta avoimesta paikasta. Haastattelun jälkeen paikka oli hänen.

Päätehtävänä laskutus ja reskontra sekä kaikki yleiset toimistotehtävät. Mieluisinta Leenalle on ollut ”numeroiden pyöritys” se tuntuu omimmalta. Haastavat ja epäselvät työt on Leena pyrkinyt aina tekemään alta pois, mieluummin selvitän ne heti enkä jätä niitä roikkumaan, tehtävähän ne on kuitenkin, hän sanoo.

Ellei joku satu tietämään mitä eläkkeelle pääseminen merkitsee, niin kerrotaan: kun tulee tarpeeksi vanhaksi,
saa kaikessa rauhassa tehdä juuri mitä haluaa.
(Tove Jansson)

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on bouquet-1797314_1920-1-1024x683.jpg

Leenan terveiset työkavereille:
Leena kiittää, kumartaa ja niiaa.
Töitä tehkää, syökää, juokaa, levätkää sekä huolta itsestänne ja läheisistänne pitäkää.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on blur-1869227_1920-1024x683.jpg

Ensimmäiselle viralliselle eläkepäivälle on sovittu lenkkitreffit ystävän kanssa. Hienoa on nyt saada viettää enemmän aikaa turussa asuvan lapsenlapsen kanssa ja syventyä korttien tekoon, se on aikaa vievä, mutta antoisa harrastus.

Jaa tämä julkaisu:

Facebook
LinkedIn
Sähköposti

Viimeisimmät uutiset

Luotettavaa kuljetuspalvelua

Kuljetusten luotettavuus on yksi kuljetusyrityksen kriittisistä menestystekijöistä. Se ei synny itsestään, vaan edellyttää oikeisiin asioihin keskittymistä ja määrätietoista toimintaa. Olemme

Lue lisää »

Komeasti kevättä kohti

Välillä pilkistää jo aurinkokin, vaikkei risukasassa ollakaan, vaan Koskella. Toimiston lisäksi meillä on Kosken terminaalissa varastointi tilaa halleissa sekä iso

Lue lisää »

Turvallista matkaa

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tien päällä on ajoneuvon oltava kunnossa. Ammattiliikenteessä on paljon lakisääteisiä määräyksiä ja se on hyvä niin.

Lue lisää »

Pihasta pihaan

se on hyvä motto, mutta vaatii toki pelisilmää löytää se oikea reitti. Sen pitää olla hyvä asiakkaalle ja yritykselle. Huomioon

Lue lisää »