C HELMIKUU niklas koski

Komeasti kevättä kohti

Välillä pilkistää jo aurinkokin, vaikkei risukasassa ollakaan, vaan Koskella.

Toimiston lisäksi meillä on Kosken terminaalissa varastointi tilaa halleissa sekä iso aidattu piha-alue. Monet varastoivatkin kuormansa meillä, myös pitkäaikainen ja sesonki varastointi onnistuu.

Hinauskalusto

Hinaus on sekin yksi palvelujemme osa-alue. Kalustostamme löytyy sopiva hinausauto kaikenkokoisille ajoneuvoille, olipa kyseessä henkilöauto tai suurempi ajoneuvoyhdistelmä.

Hinauspalvelumme on aina lähtövalmiina, hinaus päivystää 24/7. Saat hinausavun nopeasti ja luotettavasti. Toimialueemme hinaukselle kattaa mm. Varsinais-Suomen, Kanta -Hämeen ja Pirkanmaan alueet.

Hinauspalvelun suora numero:
040 9010 961

Huoltohallissamme kalustoa korjaavat autokeskuksen omat ammattitaitoiset mekaanikot ja pesulapalvelutkin löytyvät meiltä omasta takaa. Näitä palveluita tarjoamme myös asiakkaillemme.

Nostopalvelu

Monipuolinen kalusto takaa monipuolisia hommia, meistä ja kalustostamme on moneksi.

Nostopalvelu

Jaa tämä julkaisu:

Facebook
LinkedIn
Sähköposti

Viimeisimmät uutiset

Luotettavaa kuljetuspalvelua

Kuljetusten luotettavuus on yksi kuljetusyrityksen kriittisistä menestystekijöistä. Se ei synny itsestään, vaan edellyttää oikeisiin asioihin keskittymistä ja määrätietoista toimintaa. Olemme

Lue lisää »

Komeasti kevättä kohti

Välillä pilkistää jo aurinkokin, vaikkei risukasassa ollakaan, vaan Koskella. Toimiston lisäksi meillä on Kosken terminaalissa varastointi tilaa halleissa sekä iso

Lue lisää »

Turvallista matkaa

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tien päällä on ajoneuvon oltava kunnossa. Ammattiliikenteessä on paljon lakisääteisiä määräyksiä ja se on hyvä niin.

Lue lisää »

Pihasta pihaan

se on hyvä motto, mutta vaatii toki pelisilmää löytää se oikea reitti. Sen pitää olla hyvä asiakkaalle ja yritykselle. Huomioon

Lue lisää »