KOSKEN AUTOKESKUS

Konekuljetusten konkari

Kosken Autokeskus on perustettu vuonna 1985. Yrityksen alkuaikoina ajot koostuivat maatalouden ja teollisuuden massatavara-ajoista. 1990-luvulla yritys alkoi keskittyä entistä enemmän konekuljetuksiin ja konekuljetuskalustoon.

Nykyisin Kosken Autokeskus on Suomen suurimpia konekuljetuksia hoitavia yrityksiä sekä liikevaihdoltaan että kappalemäärältään. Hoidamme kuljetuksia Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Kasvava alue on koneiden ja laitteiden viennit ja tuonnit Euroopasta. Konekuljetusten lisäksi hoidamme isojen kappaleiden erikoiskuljetuksia ja kappaletavarakuljetuksia. Käytössämme on laadukas nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kuljetusten koot voivat vaihdella kappaletavarasta täysiin konekuormiin tai useiden kuormien projekteihin. Koneet ja tavarat liikkuvat kauttamme tilanteeseen sopivalla kalustolla.

Kuljetus

Arvomme

Olemme olemassa asiakkaitamme varten

Asiakkaidemme tarpeet ja hyvä palvelu ovat toimintamme keskiössä. Tavoitteemme ei ole ainoastaan toimituksen valmistuminen, vaan laadulla ja hyvällä ammattitaidolla tehdyt toimitukset, joista aina opimme jotakin lisää. Meitä motivoivat asiakkaidemme haasteet, sekä niiden ratkaiseminen uudenlaisilla tavoilla. Toimimalla kumppanina asiakkaillemme jaamme omaa tietotaitoamme asiakkaidemme suuntaan. Näin toimien tuomme lisäarvoa asiakkaidemme logistiikkaketjuun sekä mahdollistamme palveluidemme jatkuvan kehityksen.

Luottamuksen arvoinen tiimi on tärkein voimavaramme

Ammattilaisista koostuva tiimimme palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita useissa eri maissa, ystävällisesti ja tehokkaasti. Olemme ja haluamme olla jatkossakin luotettava yhteistyökumppani kaikilla osa-alueilla.

Kannamme yhteiskunnallista ja eettistä vastuuta

Yrityksemme johto kantaa vastuuta inhimillisestä ja terveellisestä työkultuurista, jonka keskipisteenä ovat työntekijöidemme hyvinvointi, turvallinen työympäristö ja mukava työilmapiiri. Henkilökuntaamme kunnioitetaan ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesti. Positiivinen työilmapiiri luo hyvän pohjan pitkäaikaisille työsuhteille ja työmotivaatiolle.