KUMPPA­NEIDEMME PALVELUT

KA-Rengas

Renkaat kaikkiin ajoneuvoihin

KA-Renkaalta löydät renkaat jokaiselle ajoneuvolle – henkilöautolle, kuorma-autolle, työkoneelle tai vaikka polkupyörälle. Yrityksellä on palvelupisteet Vantaalla, Turussa, Salossa sekä Koskella Tl ja käytössä on myös ”Rengasrekka”, joka tuo asennuspalvelut luoksesi.

Katso lisää: karengas.fi

Pinnoitetut kuorma-autojen ja työkoneiden renkaat

KA-Renkaalla on Koskella Tl oma pinnoittamo, jossa tuotetaan laadukkaita, kotimaisella työllä pinnoitettuja renkaita. Pinnoitukset tehdään asiakkaan omaan runkoon ja saatavilla on myös valmiiksi pinnoitettuja kierrätysrenkaita.

Katso lisää: pinnoittamo.fi

Lounas & Bar Akseli

Nälkäisille kulkijoille

Kosken Liikenneaseman yhteydessä toimii tilava ja tunnelmallinen lounasravintola Lounas & Bar Akseli. Lounastarjoilun ja kahvilan lisäksi tiloista löytyy myös Akselin Kabinetti, joka on vuokrattavissa erilaisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin.

Katso lisää: lounasbarakseli.fi

Kosken Katsastuspalvelu

Kaikki katsastuspalvelut

Kosken Liikenneasemalla sijaitsevalta katsastusasemalta löydät määräaikaiskatsastuksen ja päästöjen mittauspalvelun lisäksi myös erittäin mukavan henkilökunnan ja ilmapiirin. Yritys hoitaa henkilö- ja pakettiautojen katsastusten lisäksi myös linja-autojen, kuorma-autojen ja perävaunujen katsastukset.

Katso lisää: koskenkatsastuspalvelu.fi